Vloerbedekking

 

Smartstrand by Mohawk door Willard


Eco friendly carpet. SmartStrand tapijt is de revolutionaire ontwikkeling van de Amerikaanse marktleider Mohawk. Want SmartStrand is een ijzersterke én duurzame vloerbedekking. De milieuvriendelijke vezels zijn deels gemaakt van plantaardige en hernieuwbare biologische materialen. Dankzij de superieure grondstoffen en de nieuwste technieken zijn de SmartStrand kwaliteiten gegarandeerd beschermd tegen vlekken en vuil. Zelfs moeilijke vlekken zoals mosterd en rode wijn kunnen eenvoudig worden verwijderd met warm water.

Naast de fraaie uitstraling is het onderhoudsgemak een groot voordeel van SmartStrand.Het garen van SmartStrand heeft een gesloten cel structuur waardoor vloeistoffen of vocht nooit door de vezels worden geabsorbeerd. Deze eigenschap van de vezels is blijvend en verandert of vermindert niet door de jaren heen. Er bestaat dan ook geen twijfel over dat elke SmartStrand kwaliteit gedurende zijn volledige levensduur bestand is tegen vlekken en vuil.


Nouwens-Bogaers Bellevue


Bellevue wollen tapijt.

Voor de ontwikkeling van het wollen tapijt Bellevue heeft Nouwens-Bogaers zicht laten inspireren door de mooie en vaak adembenemende vergezichten uit de natuur. Een prachtige frisé-structuur in maar liefst 22 verschillende kleuren. Wol en kleur gaan prima samen.

 
Nouwens bogaers bellevue
Interfloor_Divino-S_tapijt_124
 

Interfloor Divino-S Tapijt


“Sublieme zachtheid en de hoogste comfortklasse” In een sierlijk palet van 14 kleuren

Een zijdeachtig glanzende vloer gemaakt van innovatieve glinsterende polyamiden. Divino-S kenmerkt zich door zijn sublieme zachtheid en de hoogst haalbare comfortklasse. De collectie is gemaakt van prachtig Ultra Soft Imprel Finesse Yarn, garens die het zonlicht op verschillende manieren reflecteren met als resultaat dat de ruimte gaat stralen en het tapijt subtiel doch zeer decoratief is.

Belakos Seduction Tapijt


Seduction van Belakos behoort tot de Sensualité® Collectie. Sensualité is verkrijgbaar in 8 kwaliteiten, elk met hun eigen specifieke eigenschappen als het gaat om de samenstelling, look & feel: Séduction, Sensation, Satin, Souplesse, Satisfaction, Suspense, Sirene en Adoration.

iSense® is een uniek, superzacht polyamide garen, superieur in vergelijking met om het even welk ander product op de markt vandaag. Wie wil er niet gewoon op blote voeten uit bed op een zijdezacht, warm en comfortabel tapijt opstaan, een tapijt dat tevens zeer duurzaam is? Met een hoog aantal fijne filamenten voegt iSense® een nieuwe dimensie toe aan kamerbreed tapijt.

 
Seduction_Bart-68_hr roomshot
Hierboven is slechts een klein gedeelte van ons assortiment vloerbedekkingen.

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met