toppoint-raamdecoratie-duo-rolgordijn-3
 

Duo Rolgordijnen.


De duo rolgordijnen bestaan uit 2 lagen stof, transparant en niet transparant. Ook is er speciaal voor de slaapkamer een verduisterende uitvoering. Leverbaar in een ruim scala aan kleuren. De bediening is met een kettingsysteem. Geheel gesloten, half open, of open; de keuze is aan U. Het spel met licht en schaduw wordt nu héél makkelijk.

rollo-51-960x720
 

Multisol Rolgordijnen


In de grote collectie rolgordijnen van Multisol is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Zo heeft Multisol stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden. Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem.


Hierboven is slechts een klein gedeelte van ons assortiment rolgordijnen.

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met