Duette Shades en Plissé Gordijnen

pli08 toppoint
 

Verschil tussen Plissé en Duette


Een plissé gordijn bestaat uit één laag geplisseerde stof en een Duette bestaat uit twee lagen geplisseerde stof. De Duette shades heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. Een plissé heeft doordat het maar één laag heeft meer lichtinval en zullen de koordjes zichtbaar blijven. Als u een raambekleding zoekt dat u de hele dag dicht kunt houden om inkijk te voorkomen dan kiest u voor een transparantere stof. Zoekt u juist voor uw slaapkamer een verduisterende raamdecoratie, dan zal een Duette meer geschikt zijn.


Duette en Plissé collectie van Multisol


De Plisségordijnen van Multisol bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® shades heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar® of een Dustblockcoating. Een bijzondere variant is de Duette FIXÉ. De 25, 32 en 64 mm brede plooien zijn aan de achterzijde gefixeerd, waardoor de voorzijde een regelmatige verdeling van de plooi laat zien.


 
pb 130
pli43
 

Duette en Plissé collectie van Toppoint


De Toppoint Plissé is een elegant en functioneel raamdecoratie product. Door speciale coatings hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking. De smalle plooibreedtes van de plissés zijn zeer geschikt voor plaatsing in ramen met smalle kozijnen. Ook , draaikiepramen, lichtkoepels, lichtstraten en serredaken kunnen bekleed worden met plissés. De plisséstof is verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen. Duette Shades zijn elegant en ontzettend functioneel. Door Toppoint zijn verschillende technieken die zij toepassen bij hun Duette Shades modellen, zijn ze toepasbaar op heel veel soorten raamsituaties. Voor dakramen heeft Toppoint bijvoorbeeld een zijgeleidingstechniek beschikbaar die ervoor zorgt dat het product mooi blijft zitten en vervelende lichtkieren aan de zijkanten doet verdwijnen.

Voor bijna ieder raamtype en elke wens is er wel een Toppoint Plissé of Duette model op maat. U kunt er voor kiezen om uw Toppoint Plissé of Duette van boven naar beneden te sluiten, net zoals bij een rolgordijn. Of juist andersom. U kunt in het midden van uw raam privacy realiserenen. U kunt zelfs twee soorten Plissé combineren, waarbij u bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof combineert.


Hierboven is slechts een klein gedeelte van ons assortiment Plissé en Duette Gordijnen.

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met