ins10-960x720
 

Toppoint Horren.


Exclusief horrengaas.

Standaard worden al onze horren voorzien van grijs of zwart glasvezelgaas met een kunststof ommanteling. Daarnaast beschikt Toppoint over Transpatec® gaas. Transpatec® is zeer transparant gaas. Als u last van hooikoorts heeft hebben we ook speciaal Transpatec® pollenwerend gaas. Dit gaas houdt meer dan 90% van de pollen tegen. Daarnaast heeft Toppoint ook Petscreen gaas, dit gaas is erg scheurvast en 7 maal sterker dan gewoon horrengaas.


Soorten Horren van Toppoint


U kunt kiezen tussen een vaste raamhor of een rolhor. Ongeacht of het een gewoon raam betreft of een dakraam. Ook bij (half)ronde, drie-, veelhoekige of toogramen kan een hor worden geplaatst. Toppoint biedt daarom voor bijna iedere speciale raamvorm een hor aan die u geheel op maat kunt laten maken.

Ook voor uw deur heeft Toppoint altijd een oplossing. Momenteel is het meest toegepast de zeer populaire Japanse plissé hordeur. Voor gebruik bij kinderen of huisdieren heeft Toppoint de unieke pendel hordeur. Om het geheel compleet te maken behoren de klassieke scharnierende hordeur en schuifhordeur ook tot de mogelijkheden. Alle horrendeuren zijn volledig naar wens op maat samen te stellen.


 
ins03-960x720
Hierboven is slechts een gedeelte van ons assortiment horren (insect screens).

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met