Interfloor_Dynamic-Stone_vinyl_748_100-serie-960x720
 

Dynamic Stone van Interfloor.


(NIEUW!) Het speelse keramische visgraatmotief is een elegante klassieker en momenteel weer super trendy. Een patroon die terug te vinden is in talloze oude villa’s, herenhuizen en Amsterdamse grachtenpanden. Het geeft deze woningen karakter, een vleugje luxe en het gevoel van harmonie.

Interfloor naadloos PVC vinyl is door de geavanceerde technologie van tegenwoordig nauwelijks meer van echt te onderscheiden door zijn buitengewoon realistische uiterlijk. Een authentiek natuurlijke look met alle uitmuntende eigenschappen van PVC vinyl!

Dynamic Wood van Interfloor.


Dé realistische PVC designvloer op 400 cm breed met plank lengten tot 150cm. De exclusieve Interfloor Black Tex Backing verschaft deze kwaliteit superieure eigenschappen voor intensief woongenot. Vanaf heden verkrijgbaar in maar liefst 16 actuele houtdessins. De Dynamic collectie is ook verkrijgbaar als Concrete-, Stone-, Wood-S, Lino- en Projectuitvoering.

Interfloor Black Tex Back is een uiterst duurzame, stabiele en robuuste basislaag waarop het PVC vinyl is geproduceerd. Functionaliteit en design waren de essentie bij het ontwikkelen van deze unieke zwarte rug voor dé perfecte vloer om op de wonen en te werken.


 
Interfloor_Dynamic-Wood-Project_vinyl_753-960x720
Durofloor
 

Durofloor van Willard.


Durofloor vinylstroken zijn de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van vloerbedekking. Deze vinylstroken hebben een bijzonder fraai optiek (mede door de nieuwste embossings-technieken) en een natuurlijke uitstraling.

Bovedien biedt Durofloor u vele voordelen. Zo zijn deze vinylstroken veelzijdig toepasbaar met een uitstekende geluidsreductie van maar liefst 11dB! in combinatie met een goede ondervloer.


 

Ambiant Vinyl


Ambiant kent een uitgebreide vinyl rollen collectie die in duizenden huizen in Nederland wordt gebruikt. Verschillende decors zoals planken en eigentijdse betonvloeren zijn in verschillende kleurtinten verkrijgbaar tegen een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Bij deze vinyl sfeerfoto is de cavalli lijn te zien.


Ambiant Vinyl - Cavalli Sfeerfoto 01
 
Hierboven is slechts een klein gedeelte van ons assortiment Vinyl.
 

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met