113515 HD_HJ_fauxwood 49134
 

Horizontale jaloezieën van Multisol.


De horizontale jaloezieën van Multisol bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens.

Zo heeft Multisol een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen. Multisol zijn jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.


toppoint
 

Aluminium jaloezieën van Toppoint.


Heel vaak ziet u dat de bovenbak van een aluminium jaloezie, gemaakt is van staal. In tegenstelling tot staal, zijn bij Toppoint zijn Scala jaloezieën, alle onderdelen vervaardigd uit aluminium. Hierdoor oogt de jaloezie niet alleen luxueuzer, maar is het product ook nog eens uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes, omdat er geen kans is op roest. De gepatenteerde onderdelen dragen daarnaast dan ook bij tot een perfect functionerend en esthetisch design van de jaloezie.

Componenten van de scala aluminium jaloezie zijn kleur gecoördineerd. Van een geborstelde aluminium bovenbak en bedieningsstang, tot aan de kleinste details. Daarnaast is ook een boven afwerking mogelijk waarbij het stoere mechanisme zichtbaar is, hierdoor creëert u een vintage uitstraling bij uw Scala jaloezie. De Scala aluminium jaloezie heeft niet alleen een uitgebreid kleurenpalet waar u uit kunt kiezen. Toppoint biedt u ook de grootste keuze aan in een unieke collectie ladderbanden.


Hierboven is slechts een klein gedeelte van ons assortiment horizontale jaloezieën. Komt u eens gerust langs bij onze winkel om meer jaloezieën te bekijken.

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met