parador-basic-400-laminaat-impressie
 

Laminaat van Parador.


Laminaat heeft zich al lang geleden van zijn natuurlijke voorganger, het parket, geëmancipeerd – niet in de laatste plaats wegens zijn zeer hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor laminaat ook voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes geschikt is. Vandaag wordt laminaat meer dan ooit gewaardeerd en wordt beschouwd als een waardig alternatief voor echte houten vloeren. Laminaat van Parador speelt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Parador is in staat authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te maken en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten.

Naast een overvloed van decors overtuigt Parador laminaat door gevarieerde oppervlaktestructuren, die in samenspel met het decor de authentieke werking van de vloer versterken. Parador heeft verschillende structuren zoals natuurmat, antiekmat, natuurlijk, elegant, fijne houtstructuur, geborsteld, zaagruuw, rustiek, hout, olie, reliëf, steen, zijdematte, vintage en brilliant structuur.


Laminaat van Quick-Step.


Of je nu van modern of traditioneel houdt, Quick-Step laminaat biedt een ruime keuze aan plankformaten, verschillende soorten houtdessins, een rijk kleurenpalet en vele mooie texturen en groeven.De Impressive (Ultra) en Majestic laminaatvloeren van Quick-Step zijn uitgerust met een beschermende en 100 % waterbestendige HydroSeal afwerking. Daarmee zijn dit de eerste volledig waterbestendige laminaatvloeren ter wereld!

Verkrijgbaar in 13 stijlen.


 
quickstep foto
Interfloor_Longwoods-Plus_vinyl_766-960x720
 

Beautifloor.


De Beautifloor laminaat collectie bestaat uit de series Ardennen en West-Vlaanderen. In totaal zijn er maar liefst 24 aantrekkelijke decoren. Hierdoor is er altijd een Beautifloor laminaat vloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl. De Ardennen serie is afgewerkt zonder V-groef. Hiermee krijgt u een prachtige vlakke vloer met een decor van uw keuze. De West-Vlaanderen collectie is afgewerkt met een Impression voeg die de zijkanten van de planken op een subtiele manier accentueert. Hierdoor krijgt de plank een extra dimensie. Doordat de 2-zijdige V-groef optisch extra lengte aan de vloer meegeeft lijkt de ruimte waar de vloer gelegd is grote

Beautifloor laminaat vloeren verdienen een mooie afwerking. Het zijn immers de details die het totaalbeeld compleet maken. Voor de Beautifloor vloeren heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie overschilderbare Stijlplinten. U kunt ook kiezen voor standaard plak- en overzetplinten in bijpassend dessin. Door het vuilafstotende karakter is de vloer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door lichtvochtig te reinigen. U kunt de inloop van vuil en vocht voorkomen door toepassing van een goede mat bij alle ingangen van uw woning.


Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met