vitrage foto interieur
 

Vitrages van EGGER.


Vitrages van EGGER worden geleverd in verschillende gradaties van doorzichtigheid. Daarnaast zijn hun vitragestoffen verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. U heeft keuze uit diverse stofsoorten, zoals katoen, polyester en linnen.

De stoffen zijn van een uitstekende kwaliteit en worden met zorg vervaardigd. Een team van goed opgeleide medewerkers zorgt ervoor dat de stalen altijd up-to-date zijn wat betreft materialen, kleuren en dessins. Zij leveren een breed scala aan vitrages, inbetweens en gordijnstoffen, van eigentijds tot authentiek klassiek.


Voile.


Voile is Frans voor sluier. Voile stof is gemaakt van luchtige, doorzichtige meestal synthetische weefsels. De mooie, licht glanzende transparante unistof is ideaal te gebruiken als vitrage en separatie. Deze gordijnstof komt helemaal tot zijn recht in hoge kamers. Voile gordijnstof wordt geleverd in een grote verscheidenheid van kleuren. Veelal wit en tinten van wit, zoals room, winterwit, eierschaal, en ivoor zijn populair voor voile. In sommige gevallen is voile versierd met geborduurde patronen of ontwerpen.

De voile die EGGER levert wordt gemaakt van 100% trevira CS weefstof met een transparant karakter. Deze voile is tevens brandvertragend.


 
Voile (egger)
Hierboven is slechts een gedeelte van ons assortiment vitrages.

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met