lam04 cropped
 

Verticale Jaloezieën van Toppoint.


Textiel geeft een warme uitstraling en in combinatie met een lamelgordijn is dit zeer goed instelbaar. Verticale lamellen zijn uitstekend toepasbaar op schuine raamsituaties. De PVC en aluminium lamelgordijnen zijn daarentegen ook nog eens vochtbestendig waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer.

Voor de verticale Jaloezieën hanteert Toppoint een railsysteem. Het railsysteem is gemaakt van aluminium en kan uitgeleverd worden tot een oppervlakte van ca. 18m2. Standaard wordt de rail in het wit of grijs geleverd. De bediening bestaat uit een ketting voor het draaien van de lamel en een trekkoord voor het schuiven van de lamel. Wilt u graag gemakkelijk uw ramen blijven wassen? Bij verticale lamellen is dit ideaal geregeld. Door middel van een drukknop onderin de rail kunnen de lamellen worden losgekoppeld. Hierdoor zijn de lamellen vrij met de hand te verschuiven. Zodra men het systeem met het koord bediend, koppelen de lamellen zich weer vanzelf vast. Ook met electro bediening. De bediening kan met een wandschakelaar, tijdschakelaar of met een afstandsbediening. Meerdere lamelgordijnen kunnen tegelijk of allemaal afzonderlijk aangestuurd worden.


Verticale Jaloezieën van Multisol


De verticale jaloezieën van Multisol zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Ook zijn verticale jaloezieen door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.In de collectie verticale jaloezieen van Multisol vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een DustblockTM coating. De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker. Multisol zijn lamellen zijn leverbaar in 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedte en in verschillende structuren.


 
vert 64
 
Hierboven is slechts een klein gedeelte van ons assortiment Verticale Jaloezieën.
 

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met

 
Logo-Toppoint