Nuijs-70046 linde hout
 

Lindehouten shutters van RMN-Shutters.


Lindehouten shutters zijn perfect geschikt voor gebruik binnenshuis. De houtsoort is zeer stabiel en laat zich goed bewerken, om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen. De lindehouten shutters zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Niet alleen voor rechte ramen zijn shutters uitermate geschikt, maar ook voor bijzondere vormen zoals rond en driehoekig.

Verkrijgbaar in 18 standaardkleuren of RAL-& NCS-kleuren. In lamelbreedtes van 47,63,89 en 114mm. Met of zonder bedieningslat. 4 Type zijstijlen. 10 Standaardframes, opdek-of inboorscharneiren.


PVC Shutters van RMN-Shutters


PVC Shutters zijn ideaal voor zeer vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld badkamers of binnenzwembaden. Ook deze zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor ze nagenoeg niet te onderscheiden zijn van een gespoten lindehouten shutter. De twee lijnen zijn dus ook goed naast elkaar te gebruiken.

Verkrijgbaar in: - 11 standaardkleuren - RAL-& NCS-kleuren - Lamelbreedtes: 63,89 of 114mm -Met of zonder bedieningslat - 1 type zijstijl - 2 Standaardframes - Met opdekscharnieren.


 
PVC-89mm-lamel-clear-view-zwart
GH-S5C_P1010391 alu shutters
 

Aluminium (buiten-) Shutters van RMN-Shutters


Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten zijn shutters verkrijgbaar. Uiteraard zijn deze producten toepasbaar voor uw ramen, maar bijvoorbeeld ook als terrasafscheiding. Voor elke situatie is een passende oplossing te vinden.

Verkrijgbaar in: - Aluminium - Diverse standaardkleuren en RAL-kleuren beschikbaar - Structuurlak verkrijgbaar - Lamelbreedtes: 64,90 of 115mm

 
Hierboven is slechts een klein gedeelte van ons assortiment shutters.
 

Wooncentrum Badhoevedorp werkt onder andere met